Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ.

O Μαυρούκος δήλωσε: Βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις. Μόνοι μας δεν μπορούμε. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην παρθενική του ομιλία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Μπα;
Θέλεις βοήθεια αφού πρώτα τα κάνατε σαλάτα;
Πάρε τον κωλοστρατό σου από Αφγανιστάν, Ιράκ και όπου αλλού έχετε κατοχή, κλειστείτε στο καβούκι σας και μετά από καμιά 10ριά χρόνια ελάτε να ξαναμιλήσουμε!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ;

Ο πρόεδρος της Aegean θύμωσε λέει διότι πάγωσε ο δαιγωνισμός για τις άγονες γραμμές και πιθανόν μέχρι τον Δεκέμβρη δεν θα κηρυχτεί νέος διαγωνισμός.

Δηλαδή έτσι γίνομαι και εγώ μάγκας. Με τα λεφταδάκια του Ελληνικού Λαού κτίζω ανώγια και κατώγια.

Γιατί ρε λεβέντες πρέπει να σας πληρώνουμε που θα πετάτε στα ακριτικά νησιά;

Φαγωθήκατε να κλείσει ο Εθνικός Αερομεταφορέας για να κοναμάτε εσείς.

Ουστ λέμε!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

Για να δούμε τι θα δούμε.

Η Google ανακοίνωσε ότι θα δώσει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να τυπώνουν αστραπιαία (ένα βιβλίο 300 σελίδων μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά!) ένα μεγάλο μέρος από τη δημιουργούμενη τεράστια ψηφιακή βιβλιοθήκη της. Η κίνηση, η οποία αφορά κατ' αρχήν τα βιβλία εκείνα -περίπου 2 εκατ.- που δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα (copyright), αποσκοπεί στο να αμβλύνει περαιτέρω τις εναντίον της αντιδράσεις για την πρωτοβουλία της να ψηφιοποιεί και να πουλά online τα βιβλία.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ!

Με απόφαση του υπουργού πολτισμού κ. Σαμαρά μεταφέρεται η αρμοδιότητα του Ναό του Επικουρίου Απόλλωνος, που βρίσκεται στην περιοχή της Φιγαλίας, από την Ζ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Ολυμπία, στις αρμοδιότητες της μεσσηνιακής Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Δηλαδή ο άνθρωπος, μπρος στο εκλογικό συμφέρον δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και ρουσφετολογώντας ασύστολα και με κουτοπονηριά προσδοκά στη συλλογή ψήφων από την πατρίδα του.
Και ήθελε τρομάρα του να μας κυβερνήσει.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.

Τίτλος από το ΒΗΜΑ της Κυριακής, (13/09/09)

Δάσκαλοι και καθηγητές θα πρέπει να απολυμαίνουν τις τάξεις που έχουν στην ευθύνη τους. Οι εκπαιδευτικοί σε ρόλο νοσοκόμας.

Εντάξει πως κάνουν έτσι!
Θα πάρουν επίδομα και δίπλωμα νοσοκόμας και καθαρίστριας.
Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι η απόσταση μεταξύ των θρανίων.
110 εκατοστά ακριβώς.

Και εις ανώτερα.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ!

Σεσημασμένος λαθροθήρας σκότωσε εν ψυχρώ έναν 30χρονο θηροφύλακα και τραυμάτισε άλλον έναν.
Ένας λαγός αξίζει περισσότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου, την ώρα μάλιστα που έκανε τη δουλειά του.

Και μετά διαμαρτύρονται οι κυνηγοί ότι τους κυνηγούν οι αντικυνηγοί.

Βέβαια οι γνωστοί αντικυνηγοί δεν διαφέρουν από τον προαναφερόμενο δολοφόνο λαθροθήρα ως προς το βασικό δόγμα:
Η ζωή ενός σκύλου έχει μεγαλύτερη αξία από τον άνθρωπο.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ.

Δεν φθάνει που έκαψαν την Ολυμπία.
Δεν αρκούσε η καταστροφή των αρχαίων ναών για να χτιστούν χριστιανικοί, έχουμε και τους αρχαιοκάπηλους να δρουν ανενόχλητοι στην Ολυμπία.

Έκλεψαν κιονόκρανο από παλαιοχριστιανική βασιλική που βρίσκεται στο φυλασσόμενο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και «εξαφανίστηκε» μαζί με άλλα παρεμφερή μέλη λίγο πριν τα μεσάνυκτα του Σαββάτου.

Το αντιλήφθηκαν ως συνήθως αργά όταν διαπίστωσαν την απουσία των αντικειμένων από το τειχίο χριστιανικού ναού του 6ου αιώνα.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

ΑΠΟ:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=286833&dt=05/09/2009

Ένα από τα σπανιότερα οχυρωματικά έργα της ελληνιστικής εποχής, ο λιθόκτιστος πύργος της Αγίας Μαρίνας της Κέας (φωτογραφία), κινδυνεύει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της εγκατάλειψης Τον 4ο αι. π.Χ. ο πύργος αποτελούνταν από πέντε ορόφους και έφθανε σε ύψος τα 20 μέτρα. Το μοναδικό μνημείο, που θεωρείται σύμβολο της Τζιας, αποτελεί διαχρονικά πόλο έλξης για τους περιηγητές, κάποιοι εκ των οποίων ανέφεραν στις αρχές του 19ου αιώνα ότι διατηρούνταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο μεγάλος σεισμός του 1858 κλόνισε τα θεμέλιά του και έκτοτε βρίσκεται σε μαρασμό.

Σήμερα και αύριο η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, αφού συγκέντρωσε χρήματα για τη μελέτη ικριώματος για τη στήριξη του πύργου, διοργανώνει στην Κέα διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον δήμο του νησιού.

Σιγά μη συγκινηθούν οι αρχαιολόγοι και το υπουργείο πολιτισμού, οι οποίοι διαχρονικά κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟΙ!

Σε νέο Βιετνάμ εξελίσσεται το Αφγανιστάν για τους Αμερικανούς και φυσικά και για τους νατοϊκούς συμμάχους τους. Και αυτό όχι μόνο για τους νεκρούς στρατιώτες που αυξάνονται καθημερινά στις ελεγχόμενες από αυτούς περιοχές αλλά και από τις επιθέσεις δήθεν εναντίον των ταλιμπάν που καταλήγουν σε σφαγές αμάχων. Η πρόσφατη επίθεση σε βυτιοφόρα, που τα έκλεψαν οι ταλιμπάν και προφανώς έιχαν προστρέξει οι κάτοικοι να προμηθευτούν με καύσιμα, καθώς και η ιστορία των φρουρών της πρεσβείας με όργια δείχνει ανάγλυφα ότι η ιστορία του Βιετνάμ επαναλβάνεται πλέον ως τραγική φάρσα.

Η κατάληξη αυτής της ιστορίας θα είναι τραγική κυρίως για το ίδιο το Αφγανιστάν και τους Αφγανούς.

Αν η αμερικάνικη πολιτική και πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν είναι καιρός η Ε.Ε. να τους δώσει το μήνυμα.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=5732821

Μπορεί ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας να έχει το παρατσούκλι "εξωγήινος", αλλά η σύζυγός του που ισχυρίζεται πως έχει στενές επαφές με άλλους κόσμους φαίνεται ότι έχει τη... χάρη.

"Ενω το σώμα μου κοιμόταν, η ψυχή μου απογειώθηκε με ένα UFO τριγωνικού σχήματος και έφτασε στην Αφροδίτη", αποκάλυψε η Μιγιούκι Χατογιάμα σε βιβλίο της που εκδόθηκε την περασμένη χρονιά.


Καιρός είναι και η Νατάσα να γράψει ένα βιβλίο για τον δικό μας εξωγήινο πρωθυπουργό.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ.

Γουρούνια επιστρατεύτηκαν από αγρότη για να διώξουν ομοφυλόφιλους από ένα δάσος στα προάστια του Coventry.
Βρε να μια λύση.
Να αμολύσω μερικά μαυρομάτικα Ηλείας στου Μαξίμου μήπως και ξεκομπιστούν.