Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΙΙ.

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να γίνει η δίκη των δολοφόνων του Γρηγορόπουλου εκτός Αθηνών!

Η μητέρα του δολοφονηθέντος ζητεί να γίνει στην Αθήνα με τα εξής επιχειρήματα:


1. Παρακωλύεται ουσιαστικά η ομαλή διεξαγωγή της δίκης με το να παρεμποδίζεται η προσέλευση μαρτύρων (μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μαθητές), οι οποίοι καλούνται να διανύσουν μεγάλη απόσταση ως το δικαστήριο της Άμφισσας

2. Αντικαθίστανται ένορκοι οι οποίοι τελούν σε άμεση τοπική σχέση με τα περιστατικά με άλλους που δεν έχουν αυτό το προσόν.

3. Περιορίζεται κατά πολύ η αρχή της δημοσιότητας της δίκης. Κάνω λοιπόν έκκληση στη συντεταγμένη πολιτεία να αποκαταστήσει αυτή την αδικία και να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα.

Δηλαδή μας λέει η κυρία ότι:

1. αν γίνει αλλού η δίκη, οι εκεί δικαστές και ένορκοι δεν θα δικάσουν δικαίως αλλά αδίκως!

2. οι εδώ ένορκοι γνωρίζουν τα περιστατικά δηλαδή σαν να μας λέει ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες ενώ οι άλλοι δεν ήταν! και

3. παρεμποδίζεται η αρχή της δημοσιότητας της δίκης δηλαδή μας λέει ότι η δίκη είναι ένα σόου που θα το προβάλει κάθε πρωί το δίδυμο, το τετράδυμο και η Μενεγάκη και το μεσημέρι ο Φώτης με τη Μαρία, ο Μουτσινάς και η Τατιάνα. Αφού λοιπόν θα γίνει εκτός Αθηνών μάλλον υπολογίζει ότι τα κανάλια δεν θα ξοδευτούνε!

Για αυτό ξαναλέω:

Αθάνατη Ελλάς!

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα αγαπητέ Naxion και σε όλη την παρέα εδώ! Έψαχνα να βρω που να αφήσω σχόλιο, ( πραγματικά απίστευτα και πανέμορφα blogs έχετε-έχεις) δημιουργήσει. Τελικά θα γίνει στην Άμφισσα, μιας και το ανάλγητο κράτος φυσικά παραμένει ανάλγητο και ηλίθιο και οι σωστές αιτιάσεις της χαροκαμένης μάνας πέρασαν στο ντούκου. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση KOUPAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή